Media

BEREC organizează cel de-al cincilea Forum pentru entitățile interesate

08.09.2017

Īn data de 18 octombrie, la Bruxelles, Organismul Autoritatilor Europene de Reglementare in Domeniul Comunicatiilor Electronice (OAREC/BEREC) organizează al cincilea Forum pentru entitățile interesate. Ediția din acest an va fi dedicată numeroaselor noi provocări īntāmpinate de reglementatori īntr-un ecosistem care se schimbă rapid.

Investițiile īn rețele de foarte mare capacitate fiind pilonul central al acestui ecosistem, Forumul va oferi ocazia de a analiza din noi perspective modalitățile prin care pot fi stimulate investițiile și concurența fără ca acestea să intre īn conflict, īn condițiile noului cadru de reglementare privind accesul propus de către Comisia Europeană. Forumul va pune īn discuție și metodele prin care autoritățile de reglementare pot lua măsuri pentru protecția utilizatorilor, promovānd īn același timp inovația īn acest ecosistem extrem de dinamic.  
De asemenea, īn cadrul evenimentului, va fi prezentat proiectul programului de lucru al BEREC pentru anul 2018 ce va fi lansat īn consultare publică, toate părțile interesate fiind invitate să transmită contribuții prin intermediul platformei online de consultare publică a BEREC.
Cum puteți participa la sesiunea publică BEREC
Forumul este deschis publicului, accesul fiind condiționat doar de īnregistrarea prealabilă a participanților. Termenul limită pentru īnregistrare este 3 octombrie 2017. Locurile sunt limitate și se vor ocupa īn ordinea īnregistrării.
Agenda evenimentului poate fi consultată aici: http://berec.europa.eu/eng/events/berec_events_2017/158-5th-berec-stakeholder-forum
Evenimentul va fi transmis īn direct pe pagina de internet a BEREC astfel că toate persoanele interesate vor putea urmări īn timp real dezbaterea și vor putea transmite comentarii sau īntrebări vorbitorilor prin intermediul contului de Twitter oficial al BEREC, folosind #BERECforum.
Despre Forumul BEREC pentru entitățile interesate

 

Forumul BEREC pentru entitățile interesate a fost inițiat īn 2013 și īși propune să ofere o platformă de interacțiune directă pentru discuții īntre BEREC și actorii sectoarelor digital și al telecomunicațiilor. De asemenea, acest forum creează cadrul pentru discuții și dezbateri privind viziunea și provocările pe termen mediu și lung pentru comunicațiile electronice și pentru piețele digitale din Europa, precum și pentru protecția consumatorilor.