Media

BEREC organizează o sesiune publică de diseminare a rezultatelor celei de-a 36-a reuniuni plenare

04.10.2018
 
În data de 10 octombrie 2018, la Bruxelles, va avea loc o sesiune publică de diseminare a principalelor concluzii ale celei de-a 36-a reuniuni plenare a BEREC, care se desfășoară în perioada 3 – 5 octombrie la Portorož, în Slovenia. În cadrul sesiunii publice de diseminare, președintele BEREC, Johannes Gungl, va prezenta cele mai importante teme abordate la reuniune și va răspunde întrebărilor adresate de participanți:
  • Utilizatorii finali: Raport privind simplificarea contractelor, prin care se urmărește creșterea gradului de informare și capacitatea de acțiune a utilizatorilor;
  • Economia Datelor: Document supus consultării publice referitor la aspectele care trebuie luate în considerare de către BEREC cu privire la economia datelor;
  • Programul de lucru pentru 2019: Proiect de document pentru lansarea în consultare publică ce va servi ca bază pentru planificarea acțiunilor BEREC în anul viitor.
Ședința BEREC este deschisă publicului, accesul fiind condiționat doar de înregistrarea prealabilă a participanților prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici. Termenul limită pentru înregistrare este 7 octombrie 2018.
 
Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de internet a BEREC, astfel că toate persoanele interesate vor putea urmări în timp real ședința și vor putea transmite comentarii sau întrebări vorbitorilor prin intermediul contului de Twitter oficial al BEREC, folosind la @BERECpublic sau prin e-mail la adresa press@berec.europa.eu. Înregistrarea lucrărilor va fi postată ulterior pe canalul YouTube al BEREC.