Industrie

Sesiuni de examinare a operatorilor radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil maritim

Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit. Examinarile īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit vor avea loc īn urmatoarele zile: 07.03.2019, 14.03.2019, 21.03.2019 și 28.03.2019, la sediul Școlii Superioare de Aviație Civila, din localitatea București, str. Grațioasa nr. 13, sector 1, ora 09:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare a cunoștințelor urmat īn cadrul Școlii Superioare de Aviație Civila. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data iar pentru obținerea certificatului formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul Școlii Superioare de Aviație Civila, str. Grațioasa nr. 13, sector 1, București, tel: 0212331638, 0212331820, pagina de Internet: www.aviationacademy.ro, e-mail: info@aviationacademy.ro.

Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatul general de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement īn serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit (GMDSS-LRC) organizat de SET SAIL NAUTICAL SCHOOL S.R.L. Examinarile vor avea loc īn data de 16.02.2019 īn Brașov, b-dul Eroilor 27-Hotel Aro Palace, īncepānd cu ora 15:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare/obținere a cunoștințelor urmat īn cadrul SET SAIL NAUTICAL SCHOOL S.R.L. Depunerea solicitarii de īnscriere la examen va fi corelata cu data absolvirii cu calificativul admis a cursului de operator radio. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data(pentru reconfirmare) iar pentru obținerea certificatului, formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul SET SAIL NAUTICAL SCHOOL S.R.L., str. Știrbei Voda nr. 152, bl. 26B, sc. 4, ap. 12, sector 1, tel.: +40727387245, e-mail: office@setsail.ro.

 

Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatul general de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement īn serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit (GMDSS-LRC). Examinarile vor avea loc īn data de 20.03.2019 și 05.06.2019 īn locația SET SAIL NAUTICAL SCHOOL S.R.L. din Bucuresti, str. Uranus nr. 150, sector 5, cladirea The Ark, īncepānd cu ora 19:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare/obținere a cunoștințelor urmat īn cadrul SET SAIL NAUTICAL SCHOOL S.R.L. Depunerea solicitarii de īnscriere la examen va fi corelata cu data absolvirii cu calificativul admis a cursului de operator radio. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data(pentru reconfirmare) iar pentru obținerea certificatului, formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul SET SAIL NAUTICAL SCHOOL S.R.L., str. Știrbei Voda nr. 152, bl. 26B, sc. 4, ap. 12, sector 1, tel.: +40727387245, e-mail: office@setsail.ro.

 

Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit. Examinarile vor avea loc la data de 17.03.2019 īn localitatea Mosnita Noua nr. N291D, jud. Timis, īn sediul S.C. AERO WEST, ora 09:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare a cunoștințelor urmat īn cadrul AERO WEST. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data iar pentru obținerea certificatului formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul AERO WEST, Mosnita Noua nr. 291D, tel: 0735842540, pagina de Internet: www.aero-west.ro , e-mail: office@aero-west.ro.

 

Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit. Examinarile vor avea loc īn a treia saptamāna din luna decembrie 2018 și ianuarie 2019 īn sediile AEROCLUBLULUI ROMĀNIEI din țara, īncepānd cu ora 09:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare a cunoștințelor urmat īn cadrul AEROCLUBULUI ROMĀNIEI. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data iar pentru obținerea certificatului formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul AEROCLUBLULUI ROMĀNIEI, B-dul Lascar Catargiu nr. 54, sector 1, București, tel: 0213123619, 0213173863, pagina de Internet: www.aeroclubulromaniei.ro

Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatul general de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement īn serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit (GMDSS-LRC). Examinarile vor avea loc īn urmatoarele zile: 27.02.2019; 27.03.2019 și 24.04.2019  īn localitatea București, str. Dr. Felix nr. 55, sector 1, la sediul SEANERGYA YACHTING S.R.L, īncepānd cu ora 18:30. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare/obținere a cunoștințelor urmat īn cadrul SEANERGYA YACHTING S.R.L. Depunerea solicitarii de īnscriere la examen va fi corelata cu data absolvirii cu calificativul admis a cursului de operator radio. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data (pentru reconfirmare) iar pentru obținerea certificatului, formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul SEANERGYA YACHTING S.R.L, str. Dr. Felix nr. 55, sector 1, tel.: 0744441322, e-mail: seanergya@gmail.com.
 
Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit. Examinarile vor avea loc īn urmatoarele zile : 18.01.2019, 15.02.2019, 22.03.2019, 19.04.2019, 10.05.2019, 07.06.2019, 19.07.2019, 09.08.2019, 06.09.2019, 18.10.2019, 08.11.2019, 06.12.2019 īn localitatea Tuzla, Aerodrom Tuzla, īn sediul REGIONAL AIR SERVICES, Aerodrom Tuzla-Constanța, ora 09:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare a cunoștințelor urmat īn cadrul REGIONAL AIR SERVICES. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data iar pentru obținerea certificatului formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul REGIONAL AIR SERVICES, Aerodrom Tuzla-Constanța, tel: 0723520214, 0720804521, pagina de Internet: www.regional-air-school.com , e-mail: constantin.alexandru@regional-air.ro .
 
Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit. Examinarile vor avea loc īn perioada 18.02.2019-22.02.2019 īn vederea obținerii certificatului de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit și īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn urmatoarele zile : 07.02.2019, 14.02.2019, 21.02.2019 și 28.02.2019, la sediul Școlii Superioare de Aviație Civila, din localitatea București, str. Grațioasa nr. 13, sector 1, ora 09:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare a cunoștințelor urmat īn cadrul Școlii Superioare de Aviație Civila. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data iar pentru obținerea certificatului formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul Școlii Superioare de Aviație Civila, str. Grațioasa nr. 13, sector 1, București, tel: 0212331638, 0212331820, pagina de Internet: www.aviationacademy.ro , e-mail: info@aviationacademy.ro .
 
Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit. Examinarile vor avea loc īn perioadele 09.03.2019-13.03.2019 si 23.03.2019-27.03.2019 īn sediile AEROCLUBLULUI ROMĀNIEI din țara, īncepānd cu ora 09:00. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare a cunoștințelor urmat īn cadrul AEROCLUBULUI ROMĀNIEI. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data iar pentru obținerea certificatului formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul AEROCLUBLULUI ROMĀNIEI, B-dul Lascar Catargiu nr. 54, sector 1, București, tel: 0213123619, 0213173863, pagina de Internet: www.aeroclubulromaniei.ro .
 
Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) anunța programul sesiunilor de examinare īn vederea obținerii și de evaluare a cunoștințelor īn vederea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit. Examinarile vor avea loc īn perioada  05.09.2019-09.02.2019 īn localitatea Timișoara, str. Aeroportului nr. 2, Județ Timiș, īn sediul S.C. CARPATAIR FLIGHT TRAINING. Participarea la examenul de evaluare a cunoștințelor este condiționata de existența unui certificat de operator radio īn serviciile mobil aeronautic și mobil aeronautic prin satelit īn termen de valabilitate și de absolvirea cursului de reconfirmare a cunoștințelor urmat īn cadrul AERO WEST. Data limita de depunere a solicitarii de prelungire a termenului de valabilitate va fi cu cel puțin 30 de zile calendaristice īnainte de expirarea valabilitații certificatului de operator radio, dar nu mai devreme de 6 luni pāna la aceasta data iar pentru obținerea certificatului formularul-tip se transmite cu cel puțin 5 zile lucratoare īnaintea datei examenului. Informații suplimentare: la sediul CARPATAIR FLIGHT TRAINING, Timișoara, str. Aeroportului nr. 2,, tel: 40.256.256.910, pagina de Internet: www.carpatairtraining.ro , e-mail: sib@carpatair.com.