Utilizatori

Contractul de televiziune pe întelesul tau

Contractul încheiat cu furnizorul tau de televiziune este important pentru ca stabileste drepturile si obligatiile pe care le ai în raport cu acest furnizor.
 
Atenție!Conform legislatiei din domeniul comunicatiilor electronice, furnizorii de televiziune nu au obligatia de a include denumirea programelor retransmise în contractele încheiate cu utilizatorii.
 
De regula, utilizatorii beneficiaza, în functie de pachetul ales, de un numar minim de programe, denumirea posturilor TV incluse nefiind specificata. Astfel, prin contract, furnizorul se obliga sa retransmita un numar minim de posturi TV, însa îsi rezerva dreptul de a modifica în mod unilateral structura grilei de programe (adica posturile TV furnizate efectiv) pe parcursul derularii contractului (în functie de negocierile cu radiodifuzorii, anumite modificari legislative, audienta etc.). Aceasta modificare nu presupune si dreptul tau de rezilia contractul fara penalitati.

Pe de alta parte, în cazul în care beneficiezi de un pachet dedicat, pentru care platesti în plus fata de abonamentul ales (de exemplu, pachet filme, pachet programe adulti), furnizorul se angajeaza prin contract sa-ti ofere acele programe incluse în pachetul respectiv.
 
  
 
Contractele pentru serviciul de televiziune pot fi încheiate în scrisla distanta sau  în afara spațiilor comerciale.
 

Contractele de televiziune

1. Contractele încheiate în scris

2. Contractele la distanţă

3. Contractele în afara spațiilor comerciale

4. Durata contractuală iniţială

5. Prelungirea contractului

6. Modificarea contractului

7. Încetarea contractului

  
 
 
 
 
 
  
 
 
   
 
Formulare