Utilizatori

Numere cu suprataxă

Apelurile sau SMS/MMS către aceste numere au, de regulă, un tarif mai mare decât cel obişnuit aplicat de furnizorul tău pentru apelurile/SMS/MMS pe care le inițiezi şi nu se consumă din minutele/SMS-urile incluse în abonament/extraopţiuni/bonusuri.
 
Prin intermediul acestor numere ai acces la servicii cu valoare adăugată. Aceste servicii îți oferă, de exemplu, informații din diverse domenii de activitate, divertisment, posibilitatea exprimării unor opinii, accesul la servicii interactive, facilitează plata unor servicii/produse etc.
 
Atenţie! Prin transmiterea unor SMS-uri către un număr scurt te poți abona la unele servicii cu valoare adăugată. În acest caz eșți taxat la primirea mesajelor care reprezintă conținutul serviciului, pe toată durata în care serviciul este activ.
 
Serviciile cu valoare adăugată pot fi oferite în mod direct chiar de către furnizorul de rețele sau servicii de comunicații electronice la care ești abonat, sau pot fi oferite de terți, prin intermediul respectivelor numere. Notă! Terții sunt persoanele care furnizează efectiv serviciile de conținut (cu valoare adăugată), care însă nu sunt și furnizori de rețele sau servicii de comunicații electronice.
 

1. Categorii de numere cu suprataxă

2. Ce informații trebuie să primești

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
 
 
 
 
  
 
 
   
 
Formulare